Ik wil…

Beter om kunnen gaan met de computer.
Beter om kunnen gaan met de computer
Meer leren

Ik wil…

Beter Nederlands leren schrijven en spreken.
Beter Nederlands leren schrijven en spreken.
Meer leren

Ik wil…

Beter leren rekenen/omgaan met geld.
Beter leren rekenen/omgaan met geld.
Meer leren

Lezing Marjan Berk

– BERICHT – DigiTaalhuis in Bergeijk –


Maandagavond 3 september is schrijfster Marjan Berk te gast in het Aquinohuis in Bergeijk.

Tijdens haar lezing hoort u niet alleen een verhaal uit haar serie ‘Leeslicht’, maar gaat u ook zelf aan de slag met een schrijfopdracht die naderhand interactief wordt besproken. Een unieke kans om te leren van deze bekende schrijfster!

h4>Informatie

De lezing start om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur en vindt plaats in het DigiTaalhuis, gevestigd in het Aquinohuis in Bergeijk (Dokter Rauppstraat 52).
De toegang is gratis. Wilt u er bij zijn? Meld u dan via e-mail aan bij m.sengers@bibliotheekdekempen.nl of bel naar 06 38 29 76 19

Over Marjan Berk

Marjan Berk was zevenentwintig jaar werkzaam in cabaret, toneel, musical, film en televisie en schreef meer dan honderd scenario’s. In 1994 ontving zij de Televizier-ring voor de tv-serie Vrouwenvleugel. In 1981 schreef ze haar eerste boek, hierna volgden meer dan veertig romans, verhalen en kinderboeken. Sinds1983 schrijft ze ook columns voor het Utrechts Nieuwsblad, Algemeen Dagblad, Provinciale Zeeuwse Courant, Gaykrant en Margriet.

Het DigiTaalhuis

Het DigiTaalhuis Bergeijk is een initiatief van de gemeente Bergeijk, GOW Welzijnswerk, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen en is speciaal opgericht voor volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.