De taalexpeditie komt naar Bergeijk

– PERSBERICHT – DigiTaalhuis in Bergeijk –


Zondag 23 september 2018 – DigiTaalhuis Bergeijk organiseert op zondag 23 september tijdens de Uitmarkt de Taalexpeditie. In de escaperoom van de Taalexpeditie maakt u vier taalpuzzels waardoor u meer ontdekt over laaggeletterd zijn. In Nederland zijn er nog veel mensen die moeite hebben met lezen en schrijven…

Samen willen we laaggeletterdheid aanpakken

Het DigiTaalhuis Bergeijk is een initiatief van de gemeente Bergeijk, GOW Welzijnswerk, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen en is speciaal opgericht voor volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.

Advies zonder afspraak!

Kent u iemand die moeite heeft met schrijven, lezen, rekenen of computervaardigheden? Help mee om laaggeletterdheid te verminderen in Bergeijk en wijs deze mensen op het DigiTaalhuis. Samen langskomen mag natuurlijk ook. Het DigiTaalhuis heeft elke week spreekuur met deskundige medewerkers. Op maandag is dit van 19.30 uur tot 20.30 uur en op woensdag bent u welkom tussen 15.00 uur en 16.00 uur in het Aquinohuis (dr. Rauppstraat 52 in Bergeijk).

Bent u nieuwsgierig of u de taalexpeditie aan kunt? Kom langs op de Uitmarkt! We staan in de Ster in Bergeijk. De Ster is gevestigd op Domineestraat 8a in Bergeijk (achter het Teutenhuis).