Bonte ontmoetingen en nieuwe verbindingen

– Vrijdagavond 13 september in de Kattendans –


In Nederland hebben 2,5 miljoen volwassenen moeite met lezen, schrijven en/of rekenen. Hierdoor lopen zij regelmatig tegen problemen aan op het gebied van geld, werk, gezondheid en het gezinsleven. Tijdens de Week van de Alfabetisering, een initiatief van Stichting Lezen en Schrijven, wordt landelijk aandacht gevraagd voor laaggeletterdheid. Honderden partners organiseren door het hele land activiteiten rondom taal en geletterdheid.

Vrijdagavond 13 september organiseren we een publieksactiviteit in theater de Kattendans. We starten de avond met een vleugje theater, maar willen vooral ontmoetingen stimuleren en nieuwe samenwerkingen ontdekken.

Informatie

De avond start om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur en vindt plaats bij theater De Kattendans, gevestigd in Bergeijk.
De toegang is gratis. Wilt u er bij zijn? Meld u dan via e-mail aan bij secretariaat@bibliotheekdekempen.nl.

Het DigiTaalhuis

Het DigiTaalhuis Bergeijk is een initiatief van de gemeente Bergeijk, Wél!, Stichting Lezen & Schrijven, Ster College en Bibliotheek De Kempen en is speciaal opgericht voor volwassenen die moeite hebben met lezen, schrijven, rekenen en digitale vaardigheden.